Kedvenc bölcsességeim minden napra

2008. április 13., vasárnap

A Mi házunk, A Mi várunk!


Készítettem egy videót, hogy ha közvetlen közelről nem is, de legalább így az otthoniak is bepillantást nyerjenek jelenlegi otthonunkba. Laktunk már vagy négy helyen, de ez mindegyiket felülmúlja. Végre nem csak egy szoba a mienk, hanem négyőnké egy egész ház! A kéró egy tipikus angol sorházrész vége felé helyezkedik el. Az egyetlen, aminek tetőterét kihasználták és fürdőszobává alakították (mellesleg a ház legjobb része). Földszinten a nappali, amit a jól felszerelt konyha követ, aminek egy része az étkező. Ezen keresztül jutunk ki egy kis helyes teraszra, ahol ha iszonyatos mázlink lesz, talán egy évben egy órát majd napozással tölthetünk...:))) A konyhából nyílik egy vagány kis WC is, melyet halak és kagylók díszítenek. Na jó, tiszta giccs az egész, de egy élmény ilyen környezetben elvégezni a dolgunkat...:)))
A konyha és a nappali között található lépcsősor visz fel az emeletre, ahol két hálószoba található. És még nincs vége: erről a szintről további lépcsősor vezet fel a már említett dizájnos fürdőbe, ahol a két tetőablak miatt fényárban tusolhatunk, vagy éppen a kádban lubickolhatunk. Háziállat nincs, bár a lakásavató partin még ott volt Jimmy, a házilégy, akit azóta sem láttunk. (talán ő lett a házipálinka egyetlen halálos áldozata...?)
És akkor ha végigolvastad és kigyönyörködted magad a képekben, katt a videóra.

2 megjegyzés:

Stumpf Balázs írta...

Ez nagyon jó!!!
Ennél részletesebb leírást nem is lehetne elképzelni. Van itt minden: eltondzson, eső, rózsaszín fürdő, helikopter-leszálló a kertben, spongyabob meg tetőablak a fürdőben! Érthető a megelégedés.
A videó nem kis munka lehetett.

Nagyon tetszik az utcakép, olyan "igazi angolos" bár a parabola antennák elég furcsák.
A munkahelyedről nem csinálsz hasonló mozit? Vicces lenne :)

Mára ennyi, légy jó! Üdv: Balázs és Bea

írta...

Munkahelyre elég nehéz becsempészni a kandi-kamerát, de majd meglátjuk. A video nekem nem volt megerőltető, inkább a Sony Picture Package programnak...:)
Nektek nincs blogotok, Balázs?