Kedvenc bölcsességeim minden napra

2008. április 14., hétfő

Újdonságok a Blogon!

Végre valahára eljutottam odáig, hogy mérhetetlen IT-s tudásom maximális kapacitását felhasználva felnyomtam egy látogató-számlálót az oldalra (jobbra), illetve alá egy linket, mely nyomban a nyilvános fotótáramba röpít, ahol immáron 23 (!!!) mappa közül válogathatsz! Mindegyik mappa egy-egy témára épül, amelyekre kattintva bennük sok-sok érdekes fotót és leírást találhatsz. Az oldalt érdemes felvenned a kedvencek közé, mivel folyamatosan bővül újabb és újabb képekkel. Jó szórakozást!;)

3 megjegyzés:

hpeter írta...

jo a ház:)

vargak írta...

Fiúk, írtó jó helyetek lett,gratula..:) egy évben 1 óra napozás :))
Nagyon jó lett a blog, látod Zé, türelem türelem videót terem, well done..
Egy valamit hiányolok az albitokból..nincs háziállatotok? se egér se patkány se semmi bogár? Bezzeg errefelé mindenki "házibarátja" a csótány :)))

Livi írta...

A legjobb, a régi angol hagyományos csaptelep(ek)...Egy a hideg víznek, egy a melegnek...Az írek is átvették a remek szokást...Ettől az apróságtól eltekintve a ház valóban remek.Bár muszáj hozzátennem, az enyém is volt ilyen jó...Csak nekem főbérlővel, tehát a szabadság korlátot szenvedett...Érezzétek nagyon jól magatokat benne!Az összes blogolvasó irigykedik.:-)