Kedvenc bölcsességeim minden napra

2009. március 1., vasárnap

Rajinda 20. rész

"Nálunk mindig karácsony van!"

Március 1., a tavasz első napja. Aki ma vacsorázni jött az étterembe, nem mindennapi időutazásban volt szerencséje. 3 hónapot utazhatott vissza a múltba, egészen karácsony napjáig a Center Parcs-ban egyedinek mondható audio-technika segítségével...
Hónak híre-hamva nem volt, még a nap is ki-kisütött, viszont a Rajindában nyitástól zárásig karácsonyi muzsikát hallgatva költhették el a vendégek éppen ez miatt különleges vacsorájukat.
Az egészre egyszerű a magyarázat. A rejtett hangfalakból szóló zenét (általában indiai) valamilyen, a parkon belüli központi rendszertől kapjuk, melynek memóriája tele van különböző stílusú muzsikával.
Ezúttal a rendszer úgy döntött, hogy elég a nyervogásból és igenis karácsonyozni van kedve. Rendelésfelvételkor felcsendültek a "Csendes Éj" jól ismert dallamai, melyet a vendégekkel együtt én is megmosolyogtam...:) Mivel a főnököt is jó kedvre derítette a karácsonyi muzsika, nem tett különösebb lépéseket az indiai zenére történő visszaállás érdekében. Állítólag nem is nagyon lehet mit csinálni: a gép makacs és önző, azt játszik és akkor, amikor akar.:)

Nincsenek megjegyzések: