Kedvenc bölcsességeim minden napra

2009. március 25., szerda

Projekt 2009

Idén sem fogunk unatkozni.;)
Míg a 2008-as évet külföldi utazásokkal, belföldi városlátogatásokkal tarkítottuk, addig 2009 valószínűleg méltán fogja kiérdemelni a showbiznisz, azon belül is a ZENE éve címet!
És hogy zenén kívül mi minden fog még történni, íme egy elgondolt tervezet.

Projekt 1. "Baba-vizit"
Első találkozás Benedek és Aliz babával. Teljesítve.

Projekt 2. "Újra gyúrúnk vazze"
Sok-sok hét lustálkodás után ideje lesz ismét nyárra rendbeszedni magunkat rendszeres testedzéssel Carlisle 3 szintes konditermében.

Projekt 3. "Simply The Best"
A nagy-nagy zeneprojekt első eleme. Megnézzük az elképesztő rock-mamit Manchesterben április 4-én.

Projekt 4. "A jó pap is holtig tanul"
Több frontos hadjárat 2 éve tartó elbutulásom megfékezésére. Április végétől a Center Parcs Academy nevet viselő, céges továbbképzés keretein belül felszolgálói ismereteim bővítem. Ha pedig szerencsém van, akkor valamelyest még a gyökerekhez is visszatérek a "Rajinda trénere" címmel.

Projekt 5. "Who's That Girl?" ("Ki ez a lány?")
A zeneprojekt középső eleme, Madonna, akinek showját ugyancsak Manchesterben nézzük meg július 8-án, ha már otthoni barátainkkal ezt nem tudtuk összehozni.

Projekt 6. "Balatoni nyár"
Bízva abban, hogy egy hetes nyári hazalátogatásomat nem zavarják majd felhők, bűn lenne kihagyni a programból a Balaton-projektet.

Projekt 7. "Apád, anyád idejöjjön!"
Pontosabban UK-ba. Itt az ideje, hogy ősök pár napra elszabaduljanak a szürke hétköznapoktól és szétnézzenek Erzsébet-királyné szigetén.

Projekt 8. "MJ-Thriller"
A zeneprojekt utolsó és egyben legmeghatározóbb eleme, a 750 milliós lemezeladási példányszámmal és 13 Grammy-díjjal büszkélkedő táncos-énekes parádés visszatérése rekord 50 fellépés erejéig a londoni O2 Arénában július 28-án.

Projekt 9. "MJ-Don't Stop Till You Get Enough" ("Ne állj le, míg nem elég!")
Augusztus 17-én megnyomjuk a ráadás gombot és ismét részesei leszünk a poptörténelemnek, mert ugye minden koncert más;)

Projekt 10. "Xmas"
Ha lehet, idén is otthon töltjük az ünnepeket, ha netán pedig mégsem bólint rá a főnök, akkor többszörös bérezésért próbálunk majd karácsonyi mosolyt varázsolni arcunkra...

A fentebb említett projektekről részletesebben később a blogon!

1 megjegyzés:

zoltanne írta...

nagyon jóóóó!!!