Kedvenc bölcsességeim minden napra

2011. május 9., hétfő

Még mindig egy kis hazai

Már megkaptam, hogy az előző beszámoló túl rövidre sikeredett. Persze ez szándékos volt. Abban az otthon ért benyomásokról írtam, most viszont pár szó arról, hogy valójában hogyan is teltek a napok.;)

Próbáltam többször is összefutni tesómékkal és Benével, akinek egyre jobban pörög a nyelve, szóval gyakran külön szótár kellett volna hozzá vagy egy tolmács.:) Voltunk játszótéren Papa és Mama társaságában, de még igazán nem tud mit kezdeni az ottani sok-sok izgalmas dologgal.
Anették kislányával, Alizzal is sikerült pár órát eltöltenem, akinek a mindene a pocsolya. No meg a csúszda, ami után napokig izom láz volt a karjaimban, annyiszor "repítettem" fel a csúszda tetejére Alizkát!:)

Mázlim volt, hogy a 15 éves gimis osztálytalálkozómra is el tudtam menni, mert amikor január elején lefoglaltam a repülőjegyet, még híre-hamva sem volt. Az érettségi óta eddig mindig összejöttünk 5 évente, remélem ezentúl is így lesz, hiszen emlékezetes csapat voltunk.:) Verával leginkább az angliai tapasztalatokról, az angolokról és a kis hazánkból itt munkát vállaló magyarokról esett szó, és azt hiszem egyikünk sem lepődött meg azon, hogy azonos véleményen vagyunk.

Az ilyenkor már hagyományosnak számító "kocsmás" beszélgetések Robiékkal és a Beáékkal szervezett különleges programok most is mosolyt csaltak az arcomra. Ez utóbbiról egy fergeteges rövidfilm is készült, melyhez a zenét nem is akármilyen művészek szolgáltatták...:) Ezzel búcsúzom mára, de 1-2 nap és újra jövök, mert annyi mindent szeretnék még mesélni!;)



3 megjegyzés:

Anett írta...

Azt hiszem akkor Alíz jobban élvezte a csúszdás perceket még utána is mint te :D

Siessetek haza! Furcsa, hogy nem vagy itt a szomszédba!

Milyen "hosszú" hajad volt még itt a tablóképen :)

Évi írta...

Jó volt megint, hogy itthon voltál, Bene azóta is mondja, hogy "hol van az Oltán?" De most már válaszol is rá, hogy elment dolgozni repülővel :)!
Köszi a sok sok képet, szuperek lettek!! Nagyon értékelem, mert ugye nincs gépünk, és olyan jó, hogy azért vannak képek...puszi

hpeter írta...

a szekeres túra a téli traktor nyáriasitott formája?:)