Kedvenc bölcsességeim minden napra

2012. április 6., péntek

Tücsök és Bogár - Március

A nagymama tagadja, hogy fenéken szúrta férjét a keresztelőn

A férj elmondása szerint felesége azért döfte hátsó fertályába a konyhakést, mert az nem segített az asszonynak az unokájuk keresztelőjére szervezett vacsora előkészítésében.
A feleség állítása szerint férje alkohol-mámoros állapotban tolatott bele a konyhakésébe, amivel a nagymama éppen hagymát szeletelt. A férfi ugyanakkor állítja, hogy este 7:30 körül készült lefeküdni, mert fáradt volt, így valójában megtagadta a konyhai előkészületekben való részvételt, mire az asszony teljesen kikelt magából. 
Noha már előtte sem volt felhőtlen a házaspár viszonya, az asszony állítja, hogy ugyan nem szereti a férjét, de nem is utálja...Az ügyben a nagymamát felmentették. 

Alkoholt csempészett ki a babakocsiban

A 19 éves egyedülálló anya egy üveg alkoholt rejtett gyermeke babakocsijába és úgy próbált kisétálni vele a boltból...Sikertelenül. Az 1.49 font értékű árucikk ellopásáért a bíróság 60 font(!!!) megfizetésére kötelezte...

Leszokott a cigiről hogy láthassa unokáit

Az 53 éves nagymama sikeresen eldobta a cigarettát és úgy döntött, hogy az ezzel megspórolt pénzt egy kanadai utazásra költi, hogy láthassa unokáit. 
Glenis 16 éves kora óta dohányzott, és ugyan többször próbálkozott a leszokással, az mindig kudarcba fulladt. Ezúttal azonban eltökélte, jegyet foglal Vancouverbe, hogy újból láthassa 4 éves, illetve 18 hónapos unokáit és sikeresen eldobta a cigarettát, miután részt vett egy leszoktató programban.

Kitiltották a megye összes kocsmájából

A 19 éves, katonának készülő Samuel nem teheti be a lábát Cumbria egyik kocsmájába sem, miután bántalmazott egy másik férfit. 
Samuel ittas állapotban mulatott egy neves hotel bárjában, ahol éppen egy csilláron himbálódzott, amikor egy férfi megpróbálta onnan eltávolítani. Samuel a dolgot támadásnak vette és a férfit a falon lévő képnek szegezte. Az üveglap megsebesítette a fején a férfit, aki könnyebb sérülést szenvedett. Samuel most 12 hónapig meg sem közelítheti Cumbria vendéglátó-ipari egységeit.

Laptoppal támadt partnerére

Darren James fejbe vágta a kanapén ülő partnerét laptopjával, majd miután az menekülni próbált, a haját húzta, majd lefejelte. A partner, Carol elmondása szerint barátja agresszivitásától sosem tartott, így most a pár orvosi segítséget keres. 

Ittasak voltak, rossz házba törtek be

A három betörő annyira részeg volt, hogy az eredetileg tervbe vett ház helyett a szomszédba törtek be. Fiókokat borítgattak ki, bútorokat törtek össze, leszaggatták a zuhanyfüggönyt, mindent szanaszét dobáltak, illetve leöntötték az egyik ágyat is. Mindeközben, a tulajdonos, Mr Barlow otthon tartózkodott, és a felfordulás közepette a másik szobából értesítette a rendőrséget. A szirénák hangjára a fosztogatók ugyan elmenekültek a házból, de a rendőrök hamar lekapcsolták őket.

1 megjegyzés:

hpeter írta...

ugy tünik a pia a hibás mindenért:)