Kedvenc bölcsességeim minden napra

2012. március 5., hétfő

Tücsök és Bogár - Február

Februárban is rácsodálkoztam, néha jót derültem egy-két helyi híren. Íme egy csokor!:)

Madarakat mészárolt, börtönben végezte

6 hónap börtönbüntetésre ítélték azt a 23 éves férfit, aki drogtól túlfűtött állapotban mészárolt le és csonkított meg kacsákat, ludakat, és tyúkokat helyi telkeken.

1400-adszor a fordrásznál

Harry Brown 1961-ben járt először Billnél, a most 69 éves fodrásznál. Előtte egy londoni fodrászt keresett fel, aki nem úgy vágta le a haját, ahogy szerette volna, így Harry elment egy másik fodrászüzletbe, ahol helyrehozták neki korábban elrontott tincseit. Harry annyira örült az eredménynek, hogy 50 év alatt más nem nyúlt a hajához Billin kívül. Harry és Bill már az első vágás után jó barátok lettek, de soha nem ültek le egyik kocsmában sem egy asztalhoz. Nincs is rá szükségük, hogy a fodrászüzleten kívül is találkozzanak: két hetente Harry mindig felkeresi Billit egy hajvágásra.

Cukorlopásért Ł145-ra büntették

Egy carlisle-i férfit, aki ellopott egy Ł1 értékű csomag cukor, a bíróság Ł145 megfizetésére kötelezte. Michael John Kenny elismerte, hogy tavaly december 7-én az 1 Fontos boltból eltulajdonított egy csomag cukrot.

A carlisle-i iskolás lány lerakta a buszvezetői vizsgát

Jodie Wood, 18 éves carlisle-i diák, mosollyal arcán tépi ketté a papírlapra festett "T'-betűt, miután az összes vizsgáját sikeresen letette, és ezzel családjában folytatni tudja a immár 3 generáción keresztül vitt "buszos" hagyományt. Jodie ezzel édesanyja és nagyapja nyomdokába lépett, akik szintén buszvezetőként keresték meg a család számára a mindennapi betevőt. Mivel vizsgái elsőre sikeresen zárultak, Jodie akár emeletes vagy csuklós buszokat is vezethet.

Ittas anyuka taxi helyett rendőrautóba próbált beszállni

Egy carlisle-i anyuka ittas állapotban intett le egy rendőrautót, miután taxinak vélte, majd próbált beszállni. A járőr többször közölte vele, hogy ez nem taxi, majd a nő keresetlen szavakkal illette a barátját, amint az próbálta volna eltávolítani a taxinak hitt rendőrautótól. A nőt a bíróság Ł133-ra büntette.

Fűrésszel és kalapáccsal az asszony után

Egy carlisle-i férfi fűrésszel és kalapáccsal a kezében kergette barátnőjét az emeletre. A 28 éves Jonathanon paranoia és féltékenység lesz úrra, ha iszik. A bíróság megtudta, hogy a férfi az első sört délelőtt 10:30-kor gurította le, majd este 8 órára már a 16. dobozt pusztította el.

"Egy darabot a fülemből..."

Egy cumbriai gonosztevőt börtönbüntetésre ítéltek, miután verekedés közben vásárlók és turisták szeme láttára kiharapott egy darabot egy másik férfi füléből. A férfi szerencséjére a kórházban sikerült a hiányzó darabot visszavarrni.












Nincsenek megjegyzések: