Kedvenc bölcsességeim minden napra

2011. január 14., péntek

Évértékelő

2011. 2 hete még azt hittem, nehezebb lesz leírni. Egyszer eltévesztettem, aztán belejöttem. Talán mert az "1"-est könnyebben rajzolom, mint a "0"-át...:)

Míg 2009 leginkább a zene jegyében telt, addig 2010-ről nyugodtan elmondhatom, hogy az utazások éve volt. Kezdődött Amszterdammal, ahol a hideg ellenére kitűnően éreztük magunkat és bizony maradtunk volna tavaszig is egy kerékpár-körútra a város körül, ha lehet!:)

A nyarat már év eleje óta nagyon vártuk. Egy ajándékúttal leptük meg barátainkat, melynek során kész átverés áldozatai lettek: Anglia helyett a Kanári-szigeteken kötöttünk ki!:) Felejthetetlen egy hét volt. Az adrenalin a Masca-kanyarok gondolatára még most is felszökik bennem, La Gomera szigete pedig a legkülönlegesebb és legeredetibb zuga e bolygónak, ahová eddig eljutottam. Ezúttal is utazási iroda segítsége nélkül szerveztük az utat, így a magunk igényeinek megfelelően alakítva. Noha eddig ez volt a legnagyobb falat és nagyon izgultunk, hogy minden stimmeljen, nyugodtan mondhatom remekül sikerült és a nagy terv kidolgozásának minden apró részletét élveztük!

A meseszép katalán fővárost, Barcelonát, októberben jártuk be Mayáékkal. Gyönyörű utcák, papagájok, meseszép panoráma, ínycsiklandó ételek és a jókedvű kis csapat tette mindezt feledhetetlenné.

Londont 2010-ben is felkerestük és a folyton megújuló metropoliszban ezúttal is új dolgokat fedeztünk fel.
Eljutottunk Walesbe is, a szigetország azon vidékére, ahol korábban még nem jártunk. Mintha egy idegen bolygóra csöppentünk volna. Cardiff szép város, Wales hegyei szintén nagyon vonzóak, csupán a nyelvükkel álltunk hadilábon...:)

Természetesen csináltunk pár bolond napot is egy-egy szabadnapunkon: gyermeknap alkalmából szélcsendben eregettünk sárkányt a tengerparton, és felültünk hajmeresztő hullámvasutakra is Alton Towers vidámparkjában.:)

2010 sem maradhatott zenei projekt nélkül: ezúttal a fantasztikus hangú Whitney Houston varázsolt el minket Manchesterben olyannyira, hogy bármikor mennék repetázni!:)

Otthon télen és nyáron is nagyon jól éreztem magam, 2011-ben viszont háromszor szeretnék majd hazarepülni, mert a családot és a barátokat semmiképpen sem fogom elhanyagolni.

Persze az óév nagy része munkával telt, ahol már év eleje óta halmozódott a feszültség, ami év végén tetőzött. Amire azonban büszkén emlékezem, az a sikeres felszolgálói vizsgám, ami máris megalapozta a 2011-es év egyik projektjét. Természetesen idén is megyünk világsztár-nézőbe a brit zene fővárosába, és ha minden jól megy, ismét barangolunk egy kicsit a világban is!:)
Boldog Új Évet Mindenkinek!;)



2 megjegyzés:

hpeter írta...

az tök jo ha háromszor haza tudsz jönni:) ki lesz a világsztár idén??

írta...

titok, de pár hónap és kiderül:)