Kedvenc bölcsességeim minden napra

2010. november 5., péntek

A maskarás hölgy


Egyik utastársunkról van szó, aki rendszeresen utazik azzal a menetrend-szerinti járattal, amivel mi is. Egyedi öltözködési stílusával minden egyes alkalommal képes egy egész busznyi utast lenyűgözni, jobban mondva megmosolyogtatni. Noha minden angol külön-külön is néha megér egy misét, a hölgy változatos maskarájával mindig felülmúlja őket.
Hogy ki-mit gondol róla, teljesen hidegen hagyja. Bár valahol az Isten háta mögött vagyunk, messze-messze Nagy-Britannia szupertoleráns metropoliszaitól, a maskarás hölgyet ezidáig semmiféle atrocitás, de még egy rossz szó sem érte. Az emberek lépten-nyomon megmosolyogják a néhol nyuszifüleket, angyalszárnyakat, cowboy-kalapot, vagy éppen totálisan rózsaszín öltözéket viselő nőt, és velünk együtt alig várják legújabb jelmezes fellépését.:)

6 megjegyzés:

zoltanne írta...

hát, ez a nő nem semmi! valami biztos nem oké nála! :-)

Anett írta...

Tényleg nagyon kitűnik a többi ember közül, de ahogy leirtad meg a képeken is látszik ő teljesen jól érzi igy magát :)

Unknown írta...

Azhiszem nálunk az ilyen öltözékkel, nemúsznámeg megjegyzések nélkül.

hpeter írta...

nekem tetszik:) de amugy nem bolond vagy ilyesmi?tök normális?csak ilyen cuccokat szeret?

Maya írta...

Gondolod, hogy ilyen megjelenessel barki leall csevegni Vele, hogy "hellosziaszevasz"? Fene tudja... En azert paraznek, hogy valaszkepp az angyalszarnyak alol elokap egy lancfureszt-rozsaszin masnival atkotve- es feldarabolja a buszt...vagy a sofort :) Tavolrol "csodalni" eleg.Szerintem.

vargak írta...

jól érzi magát mást nem zavar a ruhájával miért ne öltözhetne fel ahogy akar? egy üde szinfolt a szürkeségben, good on her!