Kedvenc bölcsességeim minden napra

2009. február 9., hétfő

Rajinda 19. rész

The return of the Indian woman, avagy az indiai asszony visszatért!

Preeti-ről november vége óta nem hallottunk. Akkor hazautazott, életjelet pedig olyannyira nem hagyott, hogy még Matt, a főnök sem tudta mikor jön vissza dolgozni. A fizetetlen szabadságot nem csak Preeti, de mi is élveztük. Pár napja azonban az asszonyság üzenetet küldött főnöknek, hogy másnap munkába áll! A habot a tortára Ricardo, a 18 éves idióta portugál tette fel, aki, mint kiderült, tartotta a kapcsolatot Preeti-vel és már egy hónapja tudta, mikor tér vissza "szeretett anyánk", de velünk önös érdekből ezt nem közölte. Képzelem milyen infókat küldött át innen Indiába...

Preeti visszatérése számomra az eddigi leghatásosabb belépők egyike. Ülök a buszon, fülemben zene szól, teljesen elfelejtve, hogy a nagyasszonyt ma ismét köreinkben üdvözölhetjük. Aztán ahogy nyílik a busz ajtaja, éppen elkezdődik egy korábbi James Bond film jól ismert betétdala, a "License to Kill" (Engedély a gyilkolásra) Gladys Knight előadásában (http://www.youtube.com/watch?v=TW5G_05a5UU), és a busz elejében megpillantom Preeti-t! A frászt hozta rám, komolyan.

A buszról leszállva ráköszöntem, majd egy amolyan errefelé kötelező "How are you?"-t is elsütöttem, mire a válasz egy fanyar "Good" volt.
Elindultunk a munkahely felé és értetlenül álltunk a jelenség előtt: Preeti szó szerint totyogva tette meg a kb. 2-300 méteres utat! Értetlenségünk aztán persze hamar szánalommá változott, amit az étteremben két újabb sztorijával csak fokozott.
Főnökasszonyunk annyira terhes (amúgy 4. hónapban van, alig látszik), hogy esténként a férjét kéri meg, hogy fordítsa meg az ágyban!!!
Továbbá már azt is tudjuk, hogy Babszem fél a pezsgő pukkanásától!!! Megkért, hogy ne a bárban (ahol éppen tartózkodott), hanem a vendég asztalánál nyissam ki a pezsgőt, mert a pukkanás "megzavarja" Babszemet!!! Most már legalább ezt is tudjuk. A pezsgőt mellesleg csak azért is a bárban nyitottuk ki.:) PUKKKK!!!:)))))

2 megjegyzés:

vargak írta...

bírom ezeket a posztokat tényleg...4hónapos még csak de már igy elhagyja magát...jesszum..kitartást már csak 5 hónap még szülni megy :)

ememem írta...

Ha igy halad a indianlany,akkor sokat lesz tappenzen.Hiszen nem babszemnek valo ez a kornyezet. Valahogy szuggeraljatok bele, es tietek az etterem:):):)