Kedvenc bölcsességeim minden napra

2008. augusztus 28., csütörtök

SZAR-ügy 2.

Reméltük nem lesz folytatás. Tegnap azonban ismét észrevettük, hogy akadozik az el/lefolyás. A gödröcske ismét megtelt félig.
Gondoltuk nem várjuk meg, míg megint elönt minket a cucc, na meg a háziúr is Spanyolban nyaral novemberig, addig meg azért mégsem...Elmentünk tehát a boltba és vettünk egy összeszerelhető, hajlékony csőrendszert, amihez még kéményseprő fejet is kaptunk:)))
Hazaérve összeszereltük, ledugtuk a gödröcskén keresztül a csőrendszerbe és piszkáltuk, pumpáltuk. Kihúzva hörgés, kluttyogás hallatszott lentről, de semmi eredmény. Ismét pumpálás következett. Aztán egyszer csak látjuk, hogy az udvar végében mozog a föld, mintha valami vakond túrna, és a pumpálással együtemben bugyog fel a szennyvíz.
Igen, ott is van egy gödröcske.:) Felszedtük a kék fóliát és a tetőt levettük a nyílásról, majd itt piszkálgattuk a dugulást. Láss csodát, megindult a víz, hip-hop eltűnt. Ami viszont utána maradt, az volt a meglepetés: a gödör mélyén egy csődarabot találtunk beékelődve az elvezető nyílások közé. Sajnos kiszedni nem tudtuk eddig, mert nagyon be van szorulva és a gödör is keskeny és mély. A sorozat harmadik része talán már ennek megoldásáról fog szólni, de legalább most már fény derült arra, hogy miért nem tud minket elkerülni a dugulás...

Nincsenek megjegyzések: