Kedvenc bölcsességeim minden napra

2008. június 24., kedd

Mindenütt jó, de legjobb...

Hogy hol? Most éppen itthon a legjobb.:) Legalábbis július 6-ig biztos. Akik a brit szigeten rekedtek, üzenem: magyar honban tombol a nyár. Tűz a nap, a hőmérséklet 32 fok körül tetőzik, de nem szenvedek. Próbálom minden sugarát magamba szívni és elraktározni az elkövetkezendő közel fél évre.
Noha Angliában is volt és talán lesz is még nyár (ha pár napig is), a hazai az igazi: két orrba-és fülbetűnő dolog csak, ami odakint nincs: illatos levegő (gondolok itt a hárs, a búza és sorolhatnám még mennyiféle illat-kavalkádra) és tücsökmuzsika.:) Az emberek többsége pedig igenis élvezi a kánikulát, extra UVB ide vagy oda, nem úgy, mint nagydarab angol barátaink, akik a 28 fokban ájuldoznak és 10kg-ot leizzadnak, miközben 15 fokért és hideg esőért imádkoznak (kivételek persze mindig vannak, de ők már valahol a Maldív-szigeteken járnak...:)
Ja, és persze ami nagyon hiányzott már: villámlás, mennydörgés, amolyan igazi, forgószeles vihar, meleg esővel és az azt követő nyári esőszaggal...;)
Más: jelentem angol lakóhelyünkről is elkészült a fotóalbum, ami az alábbi linken érhető el:
Carlisle Jó szórakozást!;)

2 megjegyzés:

krbanya írta...

:....( Elvezzetek a nyarat... Itt esik de az egyik edes vendeg hagyott nekem egy esernyot a mult heten :) De gyertek csak vissza... majd mi uszunk az UVA sugarak oleleseben ... Puszka :) udv kedves Varosunknak is :)

Audrey írta...

De szép Carlisle tavasszal :)
Én csak a rideg szürke télben jártam ott...bár a karácsonyi díszkivilágítás se volt semmi. Pofás kis városka!