Kedvenc bölcsességeim minden napra

2010. június 3., csütörtök

London 2010 - Még mindig színes, érdekes


A fenti fotóval azt hiszem sikerült megörökíteni London lényegét: egy színes olvasztótégely, megannyi szépséggel és furcsasággal. Az ember minden sarkon rácsodálkozik valamire, mint ahogy én is erre a "szemet gyönyörködtető" szemétkupacra egy hangulatos "kis" parkban Erzsébet királynő rezidenciája közelében...

Május végén újra London volt napirenden. Az élet nagy kérdéseit Tonyval és Szabolccsal boncolgattuk.
Unokatesóval, Zsanival, és Adrival turistát játszottunk: megnéztük az őrségváltást, Madame Tussaud folyton változó viaszbábuit bámultuk, majd a Piccadilly mellett a Trocaderon majdnem belépőt vettünk egy étterembe, de miután a srác közölte, hogy ez nem egy interaktív múzeum lesz, zavart mosollyal arcunkon gyorsan továbbálltunk...:)

Az utolsó nap igazi forró nyári estét hozott. Este 10-ig egy szál pólóban és rövidnadrágban barangoltunk a Hyde-parkban és a Kensington-parkban, miközben Lettivel és Anikóval véget nem érő beszélgetésbe bonyolódtunk.

Az állandó változásban lévő várost másnap délelőtt hagytuk el alternatív útvonalon keresztül, mivel a Euston pályaudvar törölte összes vonatát. Az idő természetesen Észak-Angliában is napos volt, de ezt inkább nevezném tavasziasnak, semmint nyáriasnak, mivel londoni öltözékünkben igencsak vacogtunk, amikor leszálltunk a szerelvényről Newcastle-ben.

2011-ben is lesz természetesen London, 2012 pedig azt hiszem csúcs lesz a város életében!;)

Londoni fotókat ITT nézegethetsz!

2 megjegyzés:

BeneKaland írta...

Azért megnéztem volna azt az éttermet ahova jegyet akartatok venni hihi :)
puszi

hpeter írta...

azt mondják ami szintén igazán lenyügöző az wimbledon:) szerintem én jövöre gyüjtök egy jegyre a "szentélybe".