Kedvenc bölcsességeim minden napra

2009. október 23., péntek

Aktivizáltuk magunkat:)

Beköltözésünk után 2 hónappal úgy gondoltuk, itt az ideje összecsődíteni a szokásos magyar társaságot egy evéssel-ivással egybekötött estére. A babgulyás mellé az örök somlói és Mayáék fantasztikus gyümölcsös-joghurtos alkotása társult desszertként.;)
Szerettünk volna még több életet és jókedvet vinni az egészbe; változtatni az eddigi összeröffenéseken, az italt és a napi robot által kínált témákat kicsit háttérbe szorítva a játék javára. Mint kiderült, ez már drága, vidékre szakadt barátaink fejében is megfordult. Hozták is a Solo-t és az Activity-t, melyek közül most az utóbbi aratta a nagyobb sikert.

Örültem, hogy az otthoni nagy Solo-partikhoz hasonló hangulatot sikerült elérni; hogy nem csak arról szólt az egész este, hogy ki-hogy éli meg mindennapjait a munkahelyén; hogy nem az "Ígyá' még!" vagy " Mé' nem iszol?!"-beszólások tették "hangulatossá" az estét.;)
Szerintem jobban szórakoztunk, mint egyes angol "honfitársaink", és mint mindig, most is csak azt tudom mondani, hogy Minden Csak Intelligencia Kérdése!:)

Az alábbi képek lenyűgöző kreativitásunkat tükrözik, hát bevallom, volt olyan feladvány, amit senki nem tudott megfejteni.;)
Az első kép egy találós kérdés azon olvasóknak, akik nem voltak jelen ezen az estén!;)



4 megjegyzés:

írta...

A megfejtés: KATONAORVOS:)

zoltanne írta...

:))) hogy erre senki nem jött rá...

írta...

Többet kéne aktivitizni!:)))

zoltanne írta...

hát ja... :)