Kedvenc bölcsességeim minden napra

2008. november 23., vasárnap

Rajinda 16.rész

Főbb híreink:

Három szereplő távozik a sorozatból
Hamarosan három karakterrel lesz szegényebb e népszerű sorozat. Agnieszka és Chris, a lengyel "páros", csütörtökön dolgozik utoljára velünk. December 6-ig viszont még találkozhatunk velük, mivel csak ekkor hagyják el az országot.
Preeti is a jövő héten boldogít minket utoljára, aztán két hónapig színét sem látjuk majd. Egy indiai család-sorozatban vállalt el egy szerepet. A "Return of Preeti", azaz a "Cigányasszony Visszatér" c. epizód várhatóan februárban kerül bemutatásra.

Babszemet látni vélték!
A Rajidna melósai közül többen is szemrevételezhették Babszemet. Az utóbbi pár hétben Preeti terhességi állapota miatt (non-stop hányás) több szereplést is lemondott. Folytak a találgatások; természetesen mindenki Babszemért aggódott. Már majdnem elkönyvelték, hogy a "cigányasszony" notórius munkakerülésének babszem elvesztése az oka. Aztán hirtelen megnyugodtak a kedélyek, amikor Preeti hosszú kihagyás után ismét megjelent, kezében egy röntgenfelvételt lobogtatva, melyen a tündéri, 9 hetes babszem volt látható!!!:) Miután Ricardo a maga 6 éves kisgyerek stlíusában (amúgy 18 múlt) Preeti-nek szegezte a kérdést: "Mi az a ízé ott a képen?", Preeti anyafarkas módjára rivallt rá: "Az ott az én bébim!"

Jacko a sorozatban!
Nem kisebb élő legendát sikerült a sorozatnak megnyernie, mint magát a pop királyát! Három héten keresztül dolgoztak együtt a Rajinda sztárjai Michael Jacksonnal! Jackson ezúttal KP (mosogató) ruhába öltözött, ami a Center Parcs-ban a kék szín. Először mindenki csak nevetett, amikor meghallotta, hogy az új KP-t Michael Jackson-nak hívják. Aztán mikor már tényleg leesett, hogy ez nem vicc, mindenki várta a fergeteges moonwalk tánclépéseit. A moonwalk sajnos elmaradt. Jackson munkaidejének nagy részét munkakerüléssel töltötte. Főnöke és kollegái ezt megelégelték, így Jackson-t kirakták a sorozatból.

Elton John is a sorozatban!
Történt az, hogy az egyik szereplő (én), nemrégiben azt álmodta, hogy Elton John foglalt asztalt a Rajindába. Ment is a fejtörtés, hová ültessék Elton-t, de sajnos áramkimaradás miatt erről az epizódról többen is lecsúsztak. (én is)

Most kaptuk a hírt: Babszem csuklik!
"Cigányasszonyra" a tegnapi műszak alatt heves csuklásroham tört rá. Preeti szerint az ok: Babszem csuklik. Ha pedig Babszem csuklik, akkor csuklik anya is. Próbáltam segíteni az ilyenkor leginkább beváló praktikával: "Igyál vizet!". Preeti ezt fölöslegesnek tartotta, mondván úgyis kihánnya...A másik, szintén jól bevált receptet inkább már nem mondtam el neki. A válasz valószínűleg a következő lett volna: "Meg vagy őrülve? Ha 10 másodpercig nem veszek levegőt, ez a piciny Babszem megfullad!..."

Nincsenek megjegyzések: