Kedvenc bölcsességeim minden napra

2008. október 16., csütörtök

Rajinda 13.rész

A változás szele.
Vasárnap a lengyel páros, Chris és Agnieszka bejelentették, hogy november végén lesz az utolsó munkanapjuk. Végleg hazatérnek 2 év után. Mivel mi már korábban is tudtunk a szándékukról, nem ért hidegzuhanyként a hír. Nem úgy a főnököt, aki természetesen megérti, de nagyon sajnálja. Akárcsak mi.:(
Rá egy napra egy másik nagy horderejű bejelentés következett. Emberek, Preeti terhes!!!:))) Hónapok kérdése és a "cigányasszony" is lelép. Mi persze örömmel fogadtuk a hírt és azt hiszem ilyen őszintén még nem drukkoltunk főnökasszonyunknak, mint most:) A főnök öröme valószínűleg nem volt ennyire őszinte, mivel neki kell gondoskodnia majd az utánpótlásról.
Apropó, utánpótlás. A mostani szombat igazi kihívásnak ígérkezik (egyelőre) a csapat számára, mivel a legforgalmasabb napon minimális létszámmal leszünk az étteremben. A portugál haderő, Marilia és Candida szabadnapot kért erre a napra, Ricardo csak későb tér vissza szabadságáról, mint azt vártuk és úgy néz ki, hogy egyik részmunkaidős (Anthony és Holly) sem tud minket kisegíteni. A probléma megoldása a főnök kezében lenne, de mivel holnaptól ő is egy hét szabin lesz, szerintetek foglalkozik valamit a kérdéssel...???
(Folytatjuk...)

Nincsenek megjegyzések: