Kedvenc bölcsességeim minden napra

2008. július 22., kedd

Happy Monday:)))


Ritka, hogy a whinfell-i erdőben dolgozó parányi magyar csapatnak egy napra essen a szabadnapja. És az sem sűrűn fordult elő eddig, hogy egyszerre két csapattag is kilépjen a cégtől egy jobb állás reményében. Ez a két dolog kellett ahhoz, hogy tegnap egy fergeteges napot töltsünk el a munkahelyünkön.
A délutánt a Sports Plaza-nak nevezett létesítményben indítottuk, ahol a rengeteg sportolási lehetőség közül nem könnyű választani. Józsival nyomtunk egy ping-pong meccset (amit ő nyert:), miközben Maya és Jácint tollasoztak. Később mi is csatlakoztunk, így már párost játszottunk.
Kellemesen elfáradva megcéloztuk a Rock Legends éttermet, ahol a Queen 1986-os Wembley koncertje és egy pofa sör kíséretében megvacsoráztunk. Ekkora már Tomi is csatlakozott hozzánk, hogy emelje a hangulatot. Az ő ötlete volt, hogy a vacsi után a Lakeside Inn-ben folytassuk tovább a bulit, ahol a kellemes időnek köszönhetően a tóparti teraszon töltöttünk tovább.
Ahol kezdtük a délutánt, ott fejeztük be az estét. Ismét a Sports Plaza-ban lyukadtunk ki, ahol immár öten bohóckodtuk végig a tollast, majd a szomj ismét egy bárpulthoz irányította a társaságot. A Shandy-től (sör Sprite-tal!!!:)) nem voltam elragadtatva: az ize olyan volt, mintha már visszajött volna...
Fura lesz holnaptól, hogy két megszokott arccal már nem találkozunk a kantinban...Hiányozni fogtok, de megyünk hozzátok látogatóba hamarosan!;)

Nincsenek megjegyzések: