Kedvenc bölcsességeim minden napra

2008. március 28., péntek

Thanx

Kedves olvasóim! Örülök a megjegyzéseknek, gyorsan reagálnék is mindegyikre.
Balázsnak: ez életem első blogja...annyira unatkozom itt Angliában, hogy muszáj volt már valamit kitalálni:)) Amúgy örülök, hogy hallok felőled, majd írj ám még;) Beát is üdvözlöm! Ja, és ha képeket szeretnél böngészni, itt rengeteg van, próbálom még persze frissíteni majd: http://picasaweb.google.hu/zoltan.kovacs77
Vargak: a földrengés 5.2 erősségű volt, mindössze pár másodpercig tartott, éjjel 1-kor. 5 perc múlva már "Breaking News"-ként ment a BBC honlapján. 25 évente fordul elő itt ehhez hasonló, szóval kiválasztottaknak tekinthetjük magunkat.
Mindenkinek: ma reggel költözünk, és mivel nem lesz egy darabig internetelérhetőség, ezért nem merem ígérni, hogy 1 héten belül újabb infókat dobok fel a blogra. Ami késik, az persze nem múlik;) És természetesen jön majd a költözéses story is, csak kitartást;)

2 megjegyzés:

Liv írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Liv írta...

Végre a várva várt fotók!Lesz mit nézegetnem tanulás helyett...Miért nem mondtad eddig, hogy van egy külön side a fotóidnak?Megáll az ember esze..:-)Szép helyen laktál, Manchesternél mindenképpen barátságosabb..Hova költöztetek?Dublinban egyébként nem volt húsvétkor hó, csak jégesővel vertek minket...Most következik a sáskajárás...(?)
God bless you!:-))))))